Tilbake
SANOVO TECHNOLOGY GROUP samsvarer med nye foreslåtte sporbarhetsforskrifter i USA

I forrige måned publiserte FDA i USA et forslag til et tillegg til Food Safety Modernization Act (FSMA) for å etablere ytterligere krav til registrering av sporbarhet. Den foreslåtte regelen, 'Krav til ytterligere sporbarhetsregistre for visse matvarer,'gjelder for produsenter av alle matvarer på matsporingslisten, som inkluderer skallegg.

Når det er ferdig, vil forslaget standardisere dataene og informasjonen som eggprodusenter og prosessorer må registrere og vedlikeholde, og informasjonen de må sende til sine kunder for å lette rask og nøyaktig sporbarhet.

Hvorfor er dette viktig for deg?

For deg, som eggprodusent, vil dette nye kravet øke presset fra detaljister om sporbarhet. Det er vanskelig å bevege seg gjennom næringsmiddelindustrien uten å støte på mattrygghetsregler. Den europeiske generelle matloven som ble introdusert i 2005 krever eggsporbarhet i vurderingssentre. Denne loven er der for å beskytte eggprodukter fra forbruksvarer, og SANOVO TECHNOLOGY GROUP er markedsleder i Europa når det gjelder sporbarhet av skallegg.

De SANOVO eggklassifiseringsmaskiner er designet og konstruert med godkjente deler som er kontaktet med mat, bruker avansert rengjøringsteknologi og jobber med eggsporingsprogramvare. Sporingsprogramvaren i maskinene er utviklet av vår partner Ovotrack. Ovotrack er en global leverandør av sporbarhets- og lagerstyringsløsninger for eggklassingssentre, prosessanlegg og settefiskanlegg. og programvaren deres er i full overensstemmelse med denne nye forskriften.

Hva tilbyr vi for å støtte deg?

De SANOVO Alpha, Ardenta og Optigrader pakke- og sorteringsmaskiner har sporbarhetsalternativer for å være i samsvar med denne nye FDA -forskriften. For å ta sporbarhet et skritt videre den siste utviklingen av SANOVO de GraderPro tilbyr detaljert sporbarhet for enkeltegg. "Hvert egg har en etikett", fra det første deteksjonssystemet i gradereren, sporer programvaren hvert eneste egg til det er pakket i esken, esken eller pallen. Eggsporing lar deg spore eggene dine tilbake til hvor de kommer fra. Alle maskinene fungerer med den moderne API-baserte teknologien, data kan deles i skyen, og du kan laste opp og dele data med alle i forsyningskjeden. Ved å gjøre dette, blir du et av de mest pålitelige pakkeselskapene og leverandørkjedepartnerne, og du overholder de nye forskriftene.

Kontakt oss hvis du trenger hjelp til å gjøre deg klar for de nye kravene for ytterligere sporbarhetsregistre for visse matvarer for skallegg.